Uitvoering – een spetterend spektakel!

Uitvoering – een spetterend spektakel!

Uitvoering – een spetterend spektakel!

Reacties uitgeschakeld voor Uitvoering – een spetterend spektakel!

Eens per jaar geeft onze Gymnastiekvereniging Markelo al hun leden een podium om te laten zien wat ze allemaal kunnen. Speciaal dit jaar werd er groots uitgepakt, omdat onze vereniging dit jaar 70 jaar bestaat. Een platina jubileum en daar zijn we ontzettend trots op! Sporthal de Haverkamp was omgebouwd tot een sport arena waar door een mooie licht en geluidshow de optredens van de leden geweldig tot hun recht kwamen.

Met het thema van dit jaar ‘Terug in de Tijd’ kwamen we via de oertijd, ridders en prinsessen, draken, hippies, Grease, zelfs in de toekomst terecht. Voor deelnemers is het prachtig om voor de overvolle tribunes te mogen optreden. En met een klein beetje gezonde spanning zette iedereen zijn of haar beste beentje voor.

Marjolein Welmer nam ons mee in de wervelende optredens van de Nijntje gym, aangepast sporten, arco, jazz en turnen. Dit jaar kwam Jeugdcircus Caroly uit Goor met een speciaal optreden van hun acrobatische kunsten op eenwielers. En naast het in het zonnetje zetten van de clubkampioenen, werd er even stilgestaan bij afscheid van Ellen Wolterink. Zij heeft jaren voor ons de Jazzgroepen begeleid en draagt nu het stokje over aan Jessica Berendsen.

We willen nogmaals onze sponsoren en vrijwilligers bedanken voor jullie bijdrage. Zonder jullie was deze avond niet mogelijk! Het is fijn om te merken dat jullie onze vereniging een warm hart toedragen.

Niet minder belangrijk zijn onze leden, zij zijn zeer actief geweest in Markelo voor de Speculaas-actie. Er zijn maar liefst 1160 speculaas pakketten verkocht! De winnaars van de meest verkochte zijn: 1e Michelle van Sloten, 83 stuks 2e Lars Meutstege, 68 stuks en 3e Isabelle Grave, 50 stuks. Zij werden allemaal beloond met een kleine attentie.

Wil je nog even nagenieten van de uitvoering? In ons fotoalbum vind je een impressie van deze spetterende avond. Voor alle gemaakte foto’s kijk je hier.

Back to Top