Aanmelden Gymkamp

Aanmelden Gymkamp

Aanmelden Gymkamp

Reacties uitgeschakeld voor Aanmelden Gymkamp

KAMPWEEKEND 2018!

Het is weer zover, op 12, 13 en 14 oktober is het jaarlijkse, grandioze kampweekend van GV Markelo! Het is bestemd voor alle leden van 7 jaar en ouder. Dit jaar zullen wij verblijven bij camping de Bovenberg te Markelo.

Het thema van dit jaar is: Ter land, ter zee & in de lucht!  Het programma blijft nog een verrassing, maar net als vorig jaar is er weer een Bonte Avond! Dus bereid je voor op een sportief en gezellig weekend! Het is de bedoeling dat we op vrijdag 12 oktober om 18.00 uur vertrekken (met een volle maag) met de fiets vanaf sporthal de Haverkamp. Op zondag 14 oktober komen we ongeveer 15.30 uur terug bij Herberg ‘de Pot’ te Markelo, waar jullie opgehaald kunnen worden.

Geef je nu op via onderstaand formulier!

Aanmeldingsbrief-gymkamp-2018

Back to Top