Speculaas actie van start

Speculaas actie van start

Speculaas actie van start

Reacties uitgeschakeld voor Speculaas actie van start

SPECULAASACTIE GV MARKELO

Gymvereniging Markelo zal de komende twee weken speculaaspakketten gaan verkopen voor de vereniging. Deze speculaasactie die ook voorgaande jaren werd gehouden is bedoeld om de kas van de vereniging te spekken en de contributie op een acceptabel niveau te houden. Een pakket bestaat uit 1 pak gevuld speculaas, 1 pak speculaasjes en 1 pak brok speculaas. De pakketten kosten vijf euro waarvan twee euro voor de clubkas is. Mocht er niemand bij u zijn geweest en wilt u toch iets bestellen, stuur dan een mail (acties@gvmarkelo.nl) aan de Gymvereniging Markelo met uw naam en telefoonnummer zodat zij contact met u kunnen opnemen.

Back to Top