Onderlinge wedstrijden turnen Markelo

Onderlinge wedstrijden turnen Markelo

Onderlinge wedstrijden turnen Markelo

Reacties uitgeschakeld voor Onderlinge wedstrijden turnen Markelo

Vandaag heeft GV Markelo onderlinge wedstrijden gehad bij Sporthal de Haverkamp in Markelo. De deelnemende verenigingen waren Excelsior Goor, DGV Diepenheim en GV Markelo. In de ochtend zijn we gestart met het recreatie turnen, het was een gezellige drukte. Er werd in groepsverband geturnd, waarbij de beste 5 scores meetelden voor de punten. Als je niet overal evengoed in bent, kun je zo toch mooie resultaten behalen. Dit zag je ook terug in de mooi behaalde plaatsen.


In de leeftijd 6-8 jarigen werd DGV Diepenheim 1e en GV Markelo 2e. Hier turnden Vajen, Wik, Noelle, Madelief, Juli en Believe. De 3e plek was ook voor G.V.Markelo hier turnden Puck, Leen, Britt, Pim, Valerie, Evi, Lisa en Femke.


In de leeftijd 9-10 jarigen werd GV Markelo 1e hier turnden Lena, Emke, Eline, Lune, Kristel en Kyre. Ook de 2e plek was voor GV Markelo. Hier turnden Fleur Silke, Eva, Esmee, Desi en Michelle. De derde plaats was voor DGV Diepenheim.

In de leeftijd 11 jaar en ouder waren er 2 deelnemende verenigingen. De 1e plek was voor GV Markelo. De dames Anne, Kirsten, Vlinder, Maartje v.d, Maartje R, Jayda, Lune, Lynn, Zoe en Zara zetten hun beste beentje voor. De 2e plaats was voor DGV Diepenheim.

De dag hebben we afgesloten met de selectie van Excelsior Goor en GV Markelo. Hier hebben de dames individueel gestreden om hun medaille. We hebben een aantal categorie├źn samengevoegd om het spannend te houden.

Bij de pre instap, instap en pupil 1 is de Solvij 3e, excelsior 2e Myrthe gedeeld 1e geworden.
Bij pupil 2 en jeugd 2 is Demi 3e, Madelief 2e en Tessa 1e geworden. Bij jeugd 2, senior en junior is Lieke 3e, excelsior 2e Tess gedeeld 1e geworden. Al met al was het een super geslaagde dag.

Back to Top