Uitslagen Springgroep

  SPRINGGROEP JEUGD OOK SUCCESVOL

  In Nieuwleusen vonden 29 oktober 2016 de Overijsselse Kampioenschappen springen voor de jeugd plaats. De succesvolle samenwerking tussen GV Markelo, DGV Diepenheim en GV Excelsior uit Goor onder de naam Hof van Twente hield ook bij de jeugd stand.

  Demi Mensink was met haar team bijzonder succesvol.

  Zij mochten het podium 2 keer betreden. Op het onderdeel minitrampspringen behaalden ze een 2e plaats. Ook op het onderdeel plankoline-kastspringen waren ze niet onverdienstelijk en mochten een bronzen medaille in ontvangst nemen. Een geweldige prestatie in dit sterke deelnemersveld.

  Door de samenwerking tussen GV Markelo, Excelsior Goor en DGV Diepenheim konden de deelnemers ieder op hun eigen niveau springen en dat heeft geen windeieren gelegd. Maar liefst 14 keer mochten de groepen jeugd, junioren en senioren tijdens de Overijsselse kampioenschappen het podium beklimmen. Een geweldige prestatie! De deelnemers en trainers kijken met een trots gevoel terug op deze Overijsselse kampioenschappen.
  img_1632
  img_1630

   

    

  • +

   SPRINGGROEP SENIOREN OOK SUCCESVOL


   In Urk vonden afgelopen zaterdag, 22 oktober 2016, de groepsspringwedstrijden voor senioren plaats. Ook bij de senioren werd samengewerkt door Gymvereniging Markelo met DGV Diepenheim en GV Excelsior uit Goor. Onder de naam Hof van Twente streden de dames om het Overijssels kampioenschap op diverse onderdelen. Deze samenwerking leverde ook bij de senioren een bijzonder goed resultaat op. Lotte Borghuis en Nathalie Bieshaar kwamen uit voor Gymvereniging Markelo. Zij werden Overijssels Kampioen op het toestel plank-pegasus. Bij het onderdeel tafelspringen mochten zij een zilveren medaille in ontvangst nemen. Op het toestel air track misten ze net het podium en werden 4e.

   Lotte Warmelink kwam voor het team Hof van Twente 7 uit voor Gymvereniging Markelo. Ze behaalden zowel bij het tafelspringen als bij plank-Pegasus een verdiende 3e plaats. Op het onderdeel air track lieten ze zich een zilveren medaille om hangen.
   Kortom geweldige prestaties voor zowel de dames als ook de trainers.

   img_1510

  • +

   SPRINGSUCCES JUNIOREN IN DE MEDAILLES


   Zaterdag 15 oktober 2016 vonden de Provinciale Springwedstrijden Turnen voor junioren plaats in Groenlo. Om de turners zoveel als mogelijk op zijn of haar eigen niveau te laten springen hebben Gymvereniging Markelo, DGV Diepenheim en GV Exelsior hun krachten gebundeld en gezamenlijke teams gemaakt onder de naam ‘Hof van Twente’. Bo Nijenhuis, Jente ten Donkelaar, Kristel Leensen, Renske Groen, Aniek Laarhuis, Hinke Slaghekke, en Meike Huitink kwamen uit voor GV Markelo. De teams wisten onder meer een eerste plaats op het onderdeel Pegasus in de wacht te slepen waardoor zij zich een jaar lang Provinciaal Kampioen mogen noemen. Daarnaast werd er een tweede plek behaald op het onderdeel trampoline tafel als ook bij de airtrack.
   De trainers kijken terug op een succesvolle dag.


  Laat een bericht achter

  Back to Top