Uitslagen Turnen

 • +

  ONK 5e DIVISIE NIET IN RIJSSEN MAAR IN MARKELO - 6 APRIL 2019

  Vorige week vrijdag werden wij als G.V. Markelo door de KNGU benadert of wij de wedstrijden van 6 april wilden organiseren. Dit omdat er brand was geweest bij de sporthal De Stroekeld in Rijssen.

  Was wel even een drukke week voor G.V. Markelo want er deden maarliefst 250 deelnemsters aan deze O.N.K mee met natuurlijk veel toeschouwers maar wel super trots dat we een zeer geslaagde dag hebben georganiseerd. Het waren de district kampioenschappen van overijssel 5e divisie ook wel O.N.K genoemd. Er waren 7 deelnemers vanuit G.V. markelo die zich hier voor geplaats hadden. Hier zijn wij als G.V. Markelo natuurlijk super trots op!Deelnemers:
  Myrthe Semmekrot, Maaike Beuker, Isis Meutstege, Madelief schipper, Tessa Wardenaar, Demi Mensink en Elin Averesch.


  Meiden namens G.V. Markelo nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie behaalde plaatsen

  .

  Al met al een super geslaagde dag. Dit is mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers.

 • +

  ONDERLINGE WEDSTRIJDEN TURNEN MARKELO - 17 MAART

  Vandaag heeft GV Markelo onderlinge wedstrijden gehad bij Sporthal de Haverkamp in Markelo. De deelnemende verenigingen waren Excelsior Goor, DGV Diepenheim en GV Markelo. In de ochtend zijn we gestart met het recreatie turnen, het was een gezellige drukte. Er werd in groepsverband geturnd, waarbij de beste 5 scores meetelden voor de punten. Als je niet overal evengoed in bent, kun je zo toch mooie resultaten behalen. Dit zag je ook terug in de mooi behaalde plaatsen.

  In de leeftijd 6-8 jarigen werd DGV Diepenheim 1e en GV Markelo 2e. Hier turnden Vajen, Wik, Noelle, Madelief, Juli en Believe. De 3e plek was ook voor G.V.Markelo hier turnden Puck, Leen, Britt, Pim, Valerie, Evi, Lisa en Femke.


  In de leeftijd 9-10 jarigen werd GV Markelo 1e hier turnden Lena, Emke, Eline, Lune, Kristel en Kyre. Ook de 2e plek was voor GV Markelo. Hier turnden Fleur Silke, Eva, Esmee, Desi en Michelle. De derde plaats was voor DGV Diepenheim.

  In de leeftijd 11 jaar en ouder waren er 2 deelnemende verenigingen. De 1e plek was voor GV Markelo. De dames Anne, Kirsten, Vlinder, Maartje v.d, Maartje R, Jayda, Lune, Lynn, Zoe en Zara zetten hun beste beentje voor. De 2e plaats was voor DGV Diepenheim.

  De dag hebben we afgesloten met de selectie van Excelsior Goor en GV Markelo. Hier hebben de dames individueel gestreden om hun medaille. We hebben een aantal categorieën samengevoegd om het spannend te houden.

  Bij de pre instap, instap en pupil 1 is de Solvij 3e, excelsior 2e Myrthe gedeeld 1e geworden.
  Bij pupil 2 en jeugd 2 is Demi 3e, Madelief 2e en Tessa 1e geworden. Bij jeugd 2, senior en junior is Lieke 3e, excelsior 2e Tess gedeeld 1e geworden. Al met al was het een super geslaagde dag.

 • +

  ONDERLINGE WEDSTRIJD GV MARKELO, DGV EN LGV LAREN 7 JULI 2018

  Op zaterdag 7 juli waren de onderlinge wedstrijden voor de verenigingen GV Markelo, DGV Diepenheim en LGV Laren voor alle gym groepen. In sporthal de Haverkamp in Markelo kwamen de kids tegen elkaar uit, ingedeeld in teams. De teams waren opgedeeld in de groepen 3, 4, 5 en de groepen 6, 7, 8, voortgezet onderwijs met een grootte van 6 tot 10 kinderen. Tijdens de lessen werd er vooraf al druk geoefend om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

  Met de start van de wedstrijden werd meteen duidelijk dat de sfeer erg gezellig was en dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kon laten zien wat ze geleerd hadden. Voor velen was het de eerste wedstrijd, waaraan ze in teamverband mochten deelnemen. Onder het motto: “meedoen is belangrijker dan winnen” kon iedereen met een voldaan gevoel naar huis en gaan genieten van de vakantie…

  Bekijk hier de foto’s van zaterdag

  Hieronder de volledige uitslag van de onderlinge wedstrijden

  Meisjes groep 3, 4 en 5

  • 1e plaats DGV
  • 2e plaats GV Markelo 3c
  • 3e plaats GV Markelo 1a

  Meisjes groep 6, 7, 8 en voortgezet onderwijs

  • 1e plaats DGV
  • 2e plaats GV Markelo

  onderlinge-wedstrijden-juli-2018-gymnastiekvereniging-gv-markelo-MVDK-20180707-5936

  Meisjes groep 3, 4 en 5 individueel

  • 1e plaats Kire ter Harmsel (GV Markelo)
  • 2e plaats Elize Hoentjen (LGV Laren)
  • 3e plaats Anne Imhof (DGV)

  Meisjes groep 6, 7, 8 en voortgezet onderwijs

  • 1e plaats Deborah Heetland(DGV)
  • 2e plaats Maartje van Driel markelo (GV Markelo)
  • 3e plaats Floor Onijs (DGV)

 • +

  WEDSTRIJDEN 5e DIVISIE VOOR FINALEPLEK OP 17 MAART - SPORTHAL DE STROEKELD RIJSSEN

  In wedstrijd 1 beten Demi en Elin het spits af, allebei hadden ze goede vloer, sprong en brug onderdelen! Op naar balk, het kon nog alle kanten op. Elin haalde hier de hoogste score van de wedstrijd en mocht na dit onderdeel op het hoogste podium stappen! Voor Demi kantelde het de andere kant op en viel door alle spanning helaas een aantal keer van de balk.

  In wedstrijd 2 waren Danique, Lisa, Myrthe en Lieke aan de beurt! Danique heeft een goede wedstrijd geturnd maar kwam net te kort op alle onderdelen voor een plek in de finale en werdt 21e. Lisa, Myrthe en Lieke hebben alle 3 een goede wedstrijd geturnd! Doordat Lisa de brug verliet met ophurken heeft zij de finale net gemist, ook Myrthe kwam net te kort voor een finaleplek. Lieke werdt na een stabiele wedstrijd 5e en mag nog wel een keer turnen in de finale!

  Wedstrijd 3:
  Madelief kwam in actie in wedstrijd 3! Een mooie wedstrijd maar helaas was de concurrentie iets beter waardoor ze buiten de top 6 viel voor de finale!

  Wedstrijd 4:
  Isabelle heeft een super wedstrijd geturnd! Maar ook kwam balk voor haar als laatste onderdeel en helaas heeft ook zij de 10 centimeter brede balk verlaten. Ondanks dat werd Isabelle 4e en is ook zij door naar de finale!!

  Wij, Anouk, Lotte, Jente en Sasha zijn hartstikke tevreden over de resultaten van vandaag! De volledige uitslagen vind je hier.

 • +

  PLAY OFF 4e DIVISIE & D1 IN SPORTHAL N' DIKKEN WIERDEN - 10 FEBRUARI 2018

  De meiden begonnen op brug en hadden hier allebei een nette oefening. Julia had een hoge moeilijkheid door haar 2 kippen. Op de balk moest Julia de balk helaas verlaten met radslag. Verder had ze een nette oefening.

  Tess liet een goede oefening zien op balk met onder andere een boogje erin. Op vloer ging Tess de vorige wedstrijd de fout in, deze wedstrijd heeft ze dit onderdeel heel goed gedaan. Nog 2 mooie sprongen en Tess heeft haar wedstrijd afgesloten met een 6e plek.

  Julia had een hele nette oefening op vloer met een nieuw onderdeel; de arabier streksalto. Op sprong ging ze voor 2 nette overslagen, helaas kwam ze net 0.3 te kort om met Tess mee te mogen naar de Overijsselse kampioenschappen 24 maart.

  Bekijk hier de volledige uitslagen


 • +

  PLAATSINGSWEDSTRIJDEN 3 FEBRUARI RIJSSEN

  Vandaag komen de dames in actie in Rijssen! De hele dag werd er door meiden van geturnd! Danique heeft een super wedstrijd geturnd en werd 12e! Caitlynn en Madelief hebben allebei prima onderdelen laten zien maar wel kleine foutjes gemaakt. Zij werden hier mee 16e en 20e!

  turnwedstrijd 3 februari rijssen 2

  In wedstrijd 3 kwamen Elin, Demi, Lisa, Lieke en Myrthe uit. Elin en Demi begonnen sterk. Helaas misten beide dames 2 keer de balk. Ze hebben de wedstrijd heel netjes uitgeturnd en dit werd beloond met een 21e en 26e plek.

  Myrthe, Lieke en Lisa begonnen op balk. Vooral Lieke en Lisa lieten hier een stoere oefening zien met o.a. een boogje achterover, losse rol en een radslag. Op vloer was het Lisa die mooie series liet zien! Waar Myrthe met haar net nieuwe dans de show steelde. Op sprong haalde Lieke een mooie score en gezamenlijk sloten ze het af met allemaal een super brug oefening!

  De laatste wedstrijd was het de beurt aan Isabelle, beginnen op brug! Super oefening MET een mooie salto!!!! Prima oefening op balk en op naar vloer. Haar vloeroefening was super en dit werd beloond met een 3e plaats op dit onderdeel! Als afsluiter een hele mooie sprong en naar de uitslag.. 10 van de 40 dames mochten door en Isabelle werd helaas met 0.05 punten verschil 11e….

  turnwedstrijd 3 februari rijssen 1

  De concurrentie was heel sterk vandaag maar gelukkig kunnen de dames 17 maart weer hun beste beentje voor zetten om toch in de finale te belanden!

 • +

  PLAATSINGSWEDSTRIJD VOOR DE GROTE FINALE IN ALMELO OP 13 JANUARI 2018

  Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd voor een paar selectiedames. De 4e divisie meiden, Tess en Julia hebben zich van hun beste kant laten zien in Almelo. Hier werd de plaatsingswedstrijd gehouden voor de grote finale. Door het grote deelnemersaantal werd elke wedstrijdronde in 5 groepen verdeeld, nu worden er 4 toestellen geturnd bij het turnen dus zat er een ronde rust in!

  Tess en Julia begonnen samen met het rondje rust, zenuwachtig op de bank kijken naar de rest. Vragen, opmerkingen en bewondering over oefeningen van de tegenstanders en zo vloog ronde 1 voorbij. Ronde 2 was het tijd voor actie, het onderdeel sprong lieten beide dames een mooie overslag zien! Voor de volgende wedstrijd hebben zij zichzelf een hoger doel gesteld en willen ze een moeilijkere sprong laten zien. Je word namelijk beoordeeld op uitvoering en op moeilijkheid, waar nu de uitvoering prima was moet de moeilijkheid nog omhoog.

  Brug heeft Julia een super oefening laten zien en dit werd beloond met een 8e plek. Voor Tess was dit niet haar beste onderdeel maar heeft een nette oefening uitgeturnd.

  Op naar balk, het onderdeel waar de meeste turnsters een hekel aan hebben. Julia mocht haar kunsten laten zien, waar ze in de training twijfelde over haar radslag voerde ze die mooi uit. Helaas moest ze met de pirouette de balk verlaten wat haar een hoop punten gekost heeft. Tess liet een mooie oefening zien met o.a. een boogje achterover en een handstand, een salto achterover er af en de balk was niet vroegtijdig verlaten! Een 15e plek op dit onderdeel voor Tess.

  Vloer, het laatste onderdeel en de dames lieten beide mooie oefeningen zien. In de series kunnen ze verbeteren. Wij trainen in Markelo op airtrack en de wedstrijd word uitgevoerd op een vierkante vloer waardoor het wennen blijft!

  Al met al een prima wedstrijd, de moeilijkheid en uitvoering om hoog en op naar 10 februari om tijdens de play offs alsnog een plek in de finale te verdienen!

 • +

  CLUBKAMPIOENSCHAPPEN RECREATIE EN SELECTIE TURNEN

  Op zaterdag 1 juli jl. vonden de Clubkampioenschappen van de afdeling recreatie en selectie turnen plaats. Maar liefst 39 meiden en 1 jongen zetten deze morgen hun beste beentje voor om zich zo goed mogelijk te presenteren voor de jury.

  De deelnemers kwamen uit in verschillende categorieën. Hieronder volgen de uitslagen:

  Meisjes 1 – recreatie turnen

  1. Kiki Geerink – 32.9 punten
  2. Lisa Roessink – 32.4 punten
  3. Lena Beuving – 32.2 punten
  4. Isis Meutstege – 31.8 punten
  5. Saar Boonk – 31.7 punten
  6. Jurre Nijmeijer – 31.4 punten
  7. Evi Leunk – 29.8 punten

  Meisjes 2 – recreatie turnen

  1. Myrthe Semmekrot – 33.5 punten – CLUBKAMPIOEN RECREATIE TURNEN
  2. Luna Hakkert – 32.9 punten
  2. Sophie Boode – 32.9 punten
  3. Lotte Landuwer – 32.7 punten
  4. Esmee Scheggetman – 32.1 punten
  5. Marloe Jansen – 31.9 punten
  6. Fleur van Dillewijn – 31.5 punten
  7. Eline Dondertman – 30.8 punten
  8. Christel Hargeerds – 30.1 punten

  Meisjes 3 – recreatie turnen

  1. Naomi Bruneel – 33.3 punten
  2. Maartje van Driel – 32.7 punten
  3. Naomi Keppels – 32.2 punten
  4. Lisa Tjoink – 32.15 punten
  5. Maartje Reurink – 31.9 punten
  6. Kirsten Dondertman – 31.75 punten
  7. Anne van Dillewijn – 31.05 punten
  8. Tessa Scheggetman – 29.5 punten

  Selectie 1 – selectie turnen

  1. Demi Mensink – 33.7 punten
  2. Danique van Rechteren – 32.7 punten
  3. Lynn Markvoort – 32.1 punten
  4. Kire ter Harmsel – 31.8 punten
  5. Elin Averesch – 31.4 punten
  6. Emke Hoevink – 31.2 punten
  7. Caitlyn Boelaarts – 31.2 punten
  8. Madelief Schipper – 30.8 punten

  Selectie 2 – selectie turnen

  1. Jente ten Donkelaar – 35.2 punten – CLUBKAMPIOEN SELECTIE TURNEN
  2. Julia Kok – 34.1 punten
  3. Lieke Tenhagen – 33.45 punten
  4. Ilse Mok – 33 punten
  4. Lisa Averesch – 33 punten
  5. Marlon Renes – 32.05 punten
  6. Myrthe Hondeveld – 30.7 punten

   

  Alle deelnemers hebben het super gedaan, het was een zeer geslaagde morgen!

 • +

  TURNWEDSTRIJDEN PRE-INSTAP

  Op 13 mei deden de jongste meiden van de turnselectie mee aan de wedstrijden toestelturnen pré-instap 2009 en 2010 in de sporthal van Hogeschool Windesheim te Zwolle.
  Voor Kire, Danique, Lynn en Emke was het hun allereerste officiële wedstrijd dus best spannend allemaal. Kire en Danique begonnen op het onderdeel vloer. Beiden lieten een mooie oefening zien. Ook sprong en brug gingen naar verwachting. Als laatste was het lastigste onderdeel de balk aan de beurt. Ook hier wisten de meiden zich goed staande te houden en scoorden mooie punten. Danique eindigde op een mooie 11e plek en Kire wist de 17e plaats op te eisen in het eindklassement. Meiden heel knap gedaan voor jullie eerste keer!
  In de tweede wedstrijd was het de beurt aan de pré-pré-instappers Lynn en Emke. Voor hen was het iets moeilijker om hun zenuwen in bedwang te houden. Door een paar vallen zakten ze in het klassement, maar desalniettemin hebben ze het allebei supergoed gedaan.
  13-5-2017

 • +

  DEELNAME GV MARKELO AAN FINALE TOESTELTURNEN 5e DIVISIE OVERIJSSEL


  Op 8 april hebben de meiden van de turnselectie deelgenomen aan de finale van het toestelturnen 5e divisie Overijssel, district Oost, in Turnhal De Stroekeld te Rijssen.

  In de eerste wedstrijd mocht Caitlyn Boelaarts het spits afbijten in de categorie instap. Ondanks de zenuwen wist ze toch een mooie 12e plek in het eindklassement te veroveren. Daarna was het de beurt aan Elin Averesch en Demi Mensink die uitkwamen in de categorie pupil 1. Zij begonnen op het onderdeel balk. Ze turnden beiden een mooie oefening maar door wat kleine foutjes en een val zakten ze ietwat in het klassement. Uiteindelijk wist Demi haar wedstrijdseizoen af te sluiten met een 18e plaats en kwam Elin op de 22e plek terecht.

  Julia Kok kwam uit in de categorie jeugd. Zij turnde dit jaar voor het eerst de door haar zelf samengestelde oefeningen. Ze deed het heel netjes en mooi en dit resulteerde in een 5e plaats in het totaalklassement. Een hele knappe prestatie van Julia!

  In de laatste wedstrijd waren de senioren Marlon Renes en Ilse Mok aan de beurt. Marlon behaalde de 6e plek op sprong en een 9e plek op brug. Door twee vallen op de balk zakte ze uiteindelijk in het eindklassement. Ilse Mok wist een knappe 4e plaats op het onderdeel brug te bemachtigen en belandde mede daardoor op een 15e plek in het totaalklassement.

  Tegelijkertijd kwamen op de andere baan Lieke Tenhagen en Lisa Averesch in actie in de categorie jeugd 1. Op de brug hebben zij allebei een mooie oefening laten zien. Door de zenuwen als gevolg van het optreden in de finale hebben ze helaas op de andere onderdelen wat steekjes laten vallen zodat ze wat zakten in het eindklassement.

  Namens GV Markelo bedanken we alle meiden voor hun inzet. Het was sowieso een prestatie op zich dat ze zich wisten te plaatsen voor de finale. Leidsters Mieke, Nathalie en Anouk bedankt voor de begeleiding.
  8-4-2017


 • +

  DEELNAME JENTE AAN FINALE TOESTELTURNEN DAMES 4e DIVISIE OVERIJSSEL


  Na haar succesvolle 4e plek bij de plaatsingswedstrijden op 14 januari jl., mocht Jente ten Donkelaar vandaag meedoen aan de finale toestelturnen regio Overijssel. Deze vond plaats in Turnhal “Weusthag” te Hengelo. Jente kwam uit in de categorie junior E.
  Ze begon op de brug ongelijk. Met 9,350 punten behaalde ze de 28e plek. Daarna kwam het toestel balk. Bij de loopsprong sisonne maakte ze een kleine wiebel en daarna volgden nog wat foutjes; uiteindelijk resulteerde dit met 8,900 punten in een 32e plek. Gelukkig wist Jente zich te herpakken op het volgende onderdeel vloer, haar favoriet. Ze wilde alles op alles zetten om een goede oefening neer te zetten. En dit lukte, het ging super! Ze behaalde met 10,900 punten de 16e plek. En last but not least: op het onderdeel sprong wist Jente met 11,675 punten zelfs de 4e plek in de wacht te slepen! In het eindklassement werd Jente 27e wat helaas niet genoeg was om zich te plaatsen voor de districtsfinale.

  Samenvattend mag Jente zeker terugkijken op een mooi wedstrijdseizoen. Wij als GV Markelo vonden het sowieso een hele prestatie dat zij aan deze finale mee mocht doen!
  25-3-2017

 • +

  TURNWEDSTRIJDEN PLAY-OFF 5e DIVISIE OVERIJSSEL


  Na de plaatsingswedstrijden op 4 februari jl. kreeg een aantal van onze turnsters een tweede kans om zich te kwalificeren voor de finale van de 5e divisie Overijssel op 8 april te Rijssen.

  Gisterenochtend was Madelief Schipper als eerste aan de beurt in Turnhal “De Stroekeld” te Rijssen. Zij kwam uit in de categorie Instap D2. Het was haar tweede wedstrijd en het ging heel goed met een mooie 14e plek als eindresultaat. Ze wist haar score ten opzichte van de vorige keer met 6 punten te verbeteren. Helaas niet genoeg om door te gaan naar de finale, maar wel weer een ervaring rijker.

  ’s Middags was het de beurt aan de categorie Jeugd 1 D2. Hierin kwamen Lisa Averesch, Angie Ziggers en Myrthe Hondeveld uit.

  Lisa turnde stabiel en behaalde op vloer en balk zelfs een 3e plaats. In de eindklassering kwam ze hiermee op de tweede plek op het erepodium terecht waarmee we haar van harte feliciteren.
  Angie opende de wedstrijd mooi met twee fantastische sprongen. Op het onderdeel balk behaalde ze een mooie 7e plaats en op de brug wist ze een knappe 1e plek te bemachtigen. Jammer genoeg liet ze op het onderdeel vloer wat punten liggen waardoor ze zich net niet wist te plaatsen voor de finale.
  Myrthe begon net als de andere meiden op het onderdeel sprong. Na twee goede sprongen te hebben laten zien was het tijd voor het onderdeel brug. Met een mooie zolendraai behaalde ze daar de 7e plek. Helaas viel ze tijdens het onderdeel balk twee keer wat haar veel punten heeft gekost. Knap genoeg wist ze zich te herpakken tijdens het onderdeel vloer en eindigde ze uiteindelijk als 34e in het eindklassement.
  Alle meiden bedankt voor jullie inzet en Lisa heel veel succes gewenst op 8 april!
  18-3-2017

 • +

  PLAATSINGSWEDSTRIJD 5e DIVISIE OOST & D2 OVERIJSSEL


  In turnhal De Stroekeld te Rijssen vonden op 4 februari de plaatsingswedstrijden 5e divisie Oost & D2 Overijssel plaats waaraan de meiden van de turnselectie deelnamen.

  Voor Caitlyn en Madelief was het hun eerste wedstrijd in de categorie Instap. Caitlyn behaalde een 13e plek waarmee zij doorgaat naar de finale op 8 april aanstaande in Rijssen. In de categorie Jeugd 1 D2 was er een 6e plek voor Lieke, een 20e plaats voor Angie; Myrthe werd 28e en Lisa 32e. Lieke wist zich hiermee direct te plaatsen voor de finale.

  Vervolgens komen we bij de categorie Pupil 2. Helaas ging Rixt met haar 26e plek niet door naar de finale, maar hopelijk kan ze dit herstellen op 18 maart tijdens de play-offs. Julia wist zich wel veilig te stellen voor de finale; zij behaalde een 9e plek in de categorie Jeugd 2 G. In de categorie Pupil 1 zijn zowel Demi als Elin door, respectievelijk met een 8e en 5e plek. Ten slotte kwamen er twee meiden uit in de categorie Senior E. Zij wisten zich beiden te plaatsen voor de finale, Marlon met een 7e plek en Ilse met een welverdiende 11e plaats.

  Alle meiden super bedankt voor jullie inzet! En natuurlijk ook een bedankje aan de leidsters Mieke, Nathalie en Anouk, het was een lange dag in de sporthal. Degenen die zich niet meteen geplaatst hebben voor de finale krijgen nog een tweede kans op 18 maart tijdens de play-offs te Rijssen. Alle deelnemers alvast heel veel succes gewenst tijdens de play-offs en de finale!
  4-2-2017

 • +

  JENTE 4e BIJ PLAATSINGSWEDSTRIJDEN


  Jente ten Donkelaar kwam vandaag uit in de leeftijdscategorie junior tijdens de plaatsingswedstrijden 4e divisie Oost & D1 Overijssel in Sporthal IISPA te Almelo.
  De derde wedstrijd begon ze met het zenuwslopende toestel balk. Ze wist hierop een mooie tweede plek te behalen door een stabiele oefening zonder vallen neer te zetten. Het volgende onderdeel vloer, waar ze normaal gesproken het beste in is, verliep ook goed. Ze turnde een mooie oefening die beloond werd met een vierde plaats. Ook op het derde onderdeel behaalde ze een vierde plek. Het laatste toestel, de brug ongelijk, was spannend. Jente liet helaas wat steekjes vallen, maar desalniettemin heeft ze zich toch weten te plaatsen voor de finale en wel met een vierde plek. Super gedaan Jente, van harte gefeliciteerd en alvast veel succes gewenst bij de volgende wedstrijd!
  14-01-2017

 • +

  CLUBKAMPIOENSCHAP TURNEN 2016


  Op zaterdag 2 juli 2016 werd er weer gestreden om de jaarlijkse clubkampioenschappen van de Gymnastiekvereniging Markelo. In de categorië turnen gingen meerdere deelmeners met medailles naar huis.
  Hier volgen de uitslagen per categorie.

  Recreatie 1
  1. Sophie Boode – 34,4 punten CLUBKAMPIOEN RECREATIE
  2. Myrthe Semmekrot – 33,1 punten
  3. Florine Homan – 32,9 punten
  Marlou Jansen – 32,9 punten
  recreatie 1
  Recreatie 2
  1. Madelief Schippers – 34,4 punten CLUBKAMPIOEN RECREATIE
  2. Danique van Rechteren – 33,3 punten
  3. Elize Leeftink – 32,9 punten
  recreatie 2
  Recreatie 3
  1. Naomi Bruneel – 33,4 punten
  2. Naomi Keppels – 32,8 punten
  3. Lisa Tjoink – 32,5 punten
  recreatie 3
  Selectie 1
  1. Elin Averesch – 34 punten
  2. Demi Mensink – 32,9 punten
  3. Caitlyn Boelaarts – 31,9 punten
  selectie 1
  Selectie 2
  1. Angie Ziggers – 34,2 punten
  2. Rixt Gerritsma – 34,1 punten
  3. Lisa Averesch – 33,2 punten
  selectie 2
  Selectie 3
  1. Tess Reurink – 35,2 punten
  2. Julia Kok – 33,4 punten
  3. Karlien ten Have – 32,8 punten
  selectie 3
  Selectie 4
  1. Jente ten Donkelaar – 35,3 punten CLUB KAMPIOEN SELECTIE
  2. Marlon Renes – 33,6 punten
  3. Lotte Warmelink – 33,5 punten
  selectie 4

  Jente, Madelief en Sophie van harte gefeliciteerd met jullie clubkampioenschap !

  kampioen selectie

  kampioenen recreatie

  Ook de andere prijswinnaars van harte proficiat met jullie podiumplaatsen. En natuurlijk willen we alle deelnemers bedanken voor hun inzet, het was weer een feest om naar te kijken.


Back to Top