Uitslagen Acro

  CLUBKAMPIOENSCHAPPEN ACRO

  Op vrijdag 2 juni jl. vonden de Clubkampioenschappen van de afdeling acrogym plaats. Maar liefst 35 meiden en 1 jongen zetten deze middag hun best beentje voor om zich zo goed mogelijk te presenteren voor de jury. Zelfs Fien liet ondanks haar gebroken been toch nog een paar kunstjes zien samen met trainster Monique Scholten!
   
  De deelnemers kwamen uit in verschillende categorieën. Hieronder volgen de uitslagen:
   
  GROEP A – RECREATIE ACRO
  1. Anouk Stokreef – 102,5 punten
  2. Isabel Groenouwe – 101 punten
  3. Fleur Baak – 100,5 punten
  3. Lumen Beldman – 100,5 punten
  4. Evi Leunk – 100 punten
  5. Melis Kayalar – 99,5 punten
  5. Mara Dollekamp – 99,5 punten
  6. Nori Wolbers – 99 punten
  7. Kyra Joosten – 96 punten
  8. Britt Mombarg – 92,5 punten
   

   
  GROEP B – RECREATIE ACRO
  1. Lotte Landuwer – 108 punten – CLUBKAMPIOEN ACRO RECREATIE
  2. Myrthe Semmekrot – 107,5 punten
  3. Tess Winterman – 102 punten
  4. Juul ten Zende – 100,5 punten
  4. Lynn Overmeen – 100,5 punten
  5. Lisa Roessink – 99 punten
  6. Michelle van Sloten – 95 punten
   

   

   
  INSTAP SELECTIE
  1. Sanne Kempers en Eva Vlek – 23,8 punten
  2. Elize Leeftink en Doeke Schorfhaar – 22,5 punten
   

   
  E-JUNIOREN SELECTIE
  1. Fabien Rorije en Iris Waanders – 23,2 punten
  2. Felicity Relker en Caitlyn Boelaarts – 22,9 punten
  3. Fleur van Zeijst en Nienke Wannink – 22,7 punten
  4. Senne Zwierink en Kaelin Slaghuis – 19,5 punten
  5. Femke Kömmelt en Anna Beuving – 18,3 punten
   

   
  E-SENIOREN SELECTIE
  1. Demi Scholten en Iris Bruinenberg – 25,3 punten – CLUBKAMPIOEN ACRO SELECTIE
  2. Lobke de Wilde, Bente Bronsvoort en Desi Wannink – 24,3 punten
   

   

   
  Alle deelnemers hebben het super gedaan, het was een zeer geslaagde middag!
   

   MEDAILLEREGEN VOOR ACRO GV MARKELO

   Op zaterdag 15 april werden door Sportacrobatiek Zwolle de wedstrijden Spring In The Air 2017 georganiseerd in de Stilohal te Zwolle.

   De meiden gingen al vroeg op pad en zeker niet onverdienstelijk! Zo wisten Senne Zwierink en Kaelin Slaghuis ’s ochtends meteen al beslag te leggen op de derde plek in hun categorie E-junior paren groep A. Elize Leeftink en Doeke Schorfhaar beten het spits af in hun categorie E-instap paren groep D. Zij lieten iedereen versteld staan door de eerste plek op het podium in de wacht te slepen. Nog van harte gefeliciteerd hiermee!
   Later in de middag was het de beurt aan Demi Scholten en Iris Bruinenberg. Zij kwamen uit in de categorie E-senior paren. Voor Iris de eerste keer dat ze aan een acrowedstrijd meedeed. Ondanks dat behaalden ze de 1e plaats, iets waar ze zeker trots op mogen zijn.

   Ook de andere meiden Sanne, Eva, Fabien, Iris, Felicity, Caitlyn, Fleur, Nienke, Lobke, Bente en Desi hebben topprestaties neergezet onder leiding van Monique Scholten en Demi. Meiden we zijn trots op jullie! Namens GV Markelo willen we iedereen bedanken voor hun inzet!
    


    

    ACRO IN DE PRIJZEN OP LENTETOERNOOI IN VRIEZENVEEN

    Op zaterdag 18 maart organiseerde Gymvereniging KEV Vriezenveen een lentetoernooi voor de afdeling acro in onze regio. Uiteraard waren onze acroleden hier ook van de partij. De meiden hebben het fantastisch gedaan; er zijn veel podiumplekken behaald.
    De ochtend startte met de categorie E-senioren. Hierbij wist het trio Lobke, Bente en Desi de eerste prijs in de wacht te slepen met een puntentotaal van 30,6.
    ’s Middags was de categorie E-instap paren aan de beurt. Vanwege het grote aantal deelnemers in deze groep waren hier vier podiumplekken te verdelen. Doeke en Elize behaalden de 4e plek met 28,6 punten en Sanne en Eva wisten zelfs beslag te leggen op de 3e plek met maar liefst 29,2 punten.
    Ten slotte mochten de deelnemers in de categorie E-junioren hun kunsten vertonen. Ook hier was sprake van een groot deelnemersveld. Complimenten aan Fleur en Nienke (de jongste deelnemer van net 6 jaar) die de 3e plek wisten te behalen met 29,2 punten! Een 5e plek was weggelegd voor Felicity en Caitlyn met 28,4 punten. Vervolgens een 7e plek voor Femke en Anna (27,9 punten), de 8e plek voor Fabiën en Iris (27,6 punten) en een 13e plek voor Senne en Kaylin (25,2 punten).
    Meiden allemaal bedankt voor jullie inzet en gefeliciteerd met jullie prijzen!
    De foto’s staan in het fotoalbum.
     


     

     OVERIJSSELS KAMPIOENSCHAP D/E NIVEAU

     Op 20 februari 2016 vonden in Rijssen de Overijsselse Kampioenschappen voor de Acrobatische Gymnastiek plaats. Twee duo’s van GV Markelo hadden zich hiervoor geplaatst. Elke en Fleur deden mee bij de damesparen E-senioren en Felicity en Caitlyn bij de E-junioren. Het was sowieso al een knappe prestatie dat zij zich voor deze wedstrijd wisten te plaatsen. Inmiddels zijn de definitieve uitslagen bekend. Fleur en Elke zijn met 24,25 punten op een 18e plek geëindigd. Felicity en Caitlyn behaalden met 20,70 punten de 11e plaats in hun categorie. Zij hebben zich hiermee helaas niet geplaatst voor de districtskampioenschappen, maar wel een mooie oefening laten zien. Dames bedankt!

      

     2016-01-30 acro Hasselt 2016-01-30 acro Hasselt 4

     • +

      PRIMA RESULTATEN 2e PLAATSINGSWEDSTRIJD 30 JANUARI 2016


      Maar liefst 3 plekken op het erepodium

      De tweede plaatsingswedstrijd voor de acro vond vandaag plaats in Hasselt. De dames van GV Markelo hebben goed gepresteerd. In de categorie damesparen E-instap veroverden Desi en Milou de eerste plek. Eva, Fabiën en Senne behaalden de tweede plek in dezelfde categorie bij de damesgroepen. En Anna, Daniek en Evelyn wisten voor de tweede keer op rij beslag te leggen op de eerste plaats!
      Bij de damesparen E-senior was de 8e plek voor Elke en Fleur. En in de categorie E-junior was de 5e plek weggelegd voor Caitlyn en Felicity, daarmee gaan ze door naar de finale. De 7e plek voor Demi en Kaelin. Ten slotte behaalden Isabelle, Mandy en Zoë de 5e plek bij de damesgroepen E-junior.
      Via de website http://www.kngu.nl/wedstrijden-en-uitslagen wordt deze week bekend gemaakt welke teams doorstromen naar het Overijssels Kampioenschap op 20 februari 2016 te Rijssen. Ook de exacte punten staan hierop vermeld.
      Dames bedankt voor jullie geweldige inzet en succes gewenst bij de volgende wedstrijden!
      30-1-2016

      2016-01-30 acro Hasselt 2016-01-30 acro Hasselt 4 2016-01-30 acro Hasselt 2

     • +

      UITSLAGEN BEKEND PLAATSINGSWEDSTRIJDEN ACRO GV MARKELO, 9 JANUARI 2016


      1e plek voor Anna, Daniek en Evelyn

      Op zaterdag 9 januari 2016 vond de eerste plaatsingswedstrijd van de acrogym plaats. Al vroeg in de ochtend reisden de turnsters af richting Steenwijk.
      In de categorie E-senior wisten Elke Bakhuis en Fleur van Zeijts beslag te leggen op een verdienstelijke 8e plek.
      In de categorie E-junior waren twee duo’s van GV Markelo vertegenwoordigd. Caitlyn Boelaarts en Felicity Relker veroverden de 7e plek en met een minimaal verschil van 5/100 punt kwamen Demi Fokkink en Kaelin Slaghuis op de 8e plaats terecht. Daarnaast kwam er in deze categorie een trio uit, te weten Isabelle den Dolder, Mandy Schippers en Zoë van der Veer, zij eindigden op een mooie 5e plek.
      In de categorie E-instap behaalde het duo Desi Wannink en Milou Jansen een 11e plek. Grote successen waren er in deze categorie voor de trio’s die voor GV Markelo uitkwamen. Eva Vlek, Fabiën Rorije en Senne Zwierink wisten als derde te eindigen en de dames Anna Beuving, Daniek Schreurs en Evelyn Bakker veroverden de eerste plek op het podium.
      Van harte gefeliciteerd hiermee. Daarnaast natuurlijk alle acrosters bedankt voor jullie inzet en enthousiasme en op naar de volgende plaatsingswedstrijden die op zaterdag 30 januari in Hasselt plaatsvinden.Klik hier voor de volledige uitslagen of kijk op oost.kngu.nl bij ‘uitslagen’

      IMG-20160109-WA0010 IMG-20160110-WA0005 IMG-20160110-WA0009


     Back to Top