Contact

Stuur ons een mail.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar met ons ledenadministratie@gvmarkelo.nl of gebruik hiervoor dit contactformulier. Wij staan open voor nieuwe inzichten en eventuele veranderingen.

3 + 10 =

Veelgestelde vragen.

u

Wanneer zijn mijn lessen ?

Voor een actueel lesoverzicht kun je kijken op ons  lesrooster. Hier vind je alle lessen zoals acro, gym, turnen, springen en freerunning. Hier vind je ook het vakantieoverzicht.

u

Waar vind ik de wedstrijduitslagen ?

Bij nieuws vind je de wedstrijdverslagen met daarin de behaalde uitslagen. De trainers leveren deze berichten met een aantal foto’s aan. Voor de punten verwijzen we in onze berichten naar de KNGU.

u

Wedstrijd & vakantie datums ?

In onze agenda vind je alle datums van wedstrijden, activiteiten en acties. Het vakantierooster vind je bij het lesrooster. Staat er iets niet op? Geef ons dan een seintje!

u

Hoe word ik lid van GV Markelo ?

Je kunt je opgeven via het dit aanmeldformulier. Vul dit volledig in en mail dit naar de ledenadministratie@gvmarkelo.nl of geef het af aan de trainer.

Onze sponsoren:

Volg een proefles.

Het is voor iedereen mogelijk om geheel vrijblijvend een aantal proeflessen te volgen. Zo wordt het maken van een keuze uit ons aanbod een stukje makkelijker. Dus kom ook sporten bij Gymnastiekvereniging Markelo!

Heb je interesse en wil je kind(eren) of jezelf opgeven voor een proefles, kom gerust een keer meedoen. Opgave is niet noodzakelijk. Kijk voor meer informatie bij ons Lesrooster, Lesaanbod en contributie.

De lessen/trainingen van GV Markelo worden verzorgd in de Sporthal Markelo, Stationsweg 30, 7475 AM in Markelo.

Vragen over een proefles of lidmaatschap?