Lidmaatschap & contributie

Lidmaatschap & contributie.

Bij ons staat bewegen centraal voor jong & oud. Bewegen is gezond en goed voor de lichamelijke ontwikkeling. Vind je het moeilijk om te kiezen uit al die leuke sporten of weet je misschien nog niet precies wat het inhoudt? Je mag 3 keer gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt.

Vervolgens kan de aanmelding plaatsvinden via het aanmeldingsformulier. Voor tijden en locaties van de lessen zie het lesrooster

Contributie Gymnastiekvereniging Markelo seizoen 2020/2021.

Groep

 

Leeftijd

 

Basiscontributie per jaar*

Per volgend uur 

Junioren

Leden t/m 21 jaar

€ 172,60**

€ 86,88

Senioren

Leden 21 jaar en ouder

€ 193,92

€ 86,92

*    De boven genoemde prijzen gaan uit van 1 uur les per week.
** Per lid word € 2,50 gereserveerd voor bijzondere uitgaven zoals turnpakjes, trainingspakken etc.
  • Het lidmaatschap is per kwartaal opzegbaar. De facturering vindt 4 keer per jaar achteraf plaats (oktober, januari, april en juli).
  • Voor selectie- en springroepleden die niet trainen in de Turnhal Rijssen geldt een eigen bijdrage per KNGU-wedstrijd van € 5,00. Dit dient vooraf aan de wedstrijd voldaan te worden bij de leiding.
  • Bij zwemles (kleuters), zwangere dames of ziekte langer dan ½ jaar; een ½ jaar contributievrij, dit moet wel schriftelijk gemeld worden bij de ledenadministratie via ledenadministratie@gvmarkelo.nl.

 

Nieuwsgierig welke lessen wij aanbieden?

Freerunning

Meisjes en jongens vanaf 8 jaar kunnen leren om hindernissen op een acrobatische manier te nemen. Het is echt een  geweldige sport voor kinderen die houden van uitdaging en graag coole tricks willen leren. Een echte uitlaatklep voor de energieke jeugd!

Nijntje Beweegdiploma

Speciaal voor jullie kind(eren) bieden wij het Nijntje Beweegdiploma aan. Naast het behalen van het zwemdiploma, zou dit eigenlijk de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Het beweegdiploma draagt bij aan de ontwikkeling van je kind op motorisch, fysiek en mentaal.

Gymnastiek (jeugd)

Recreatiegym is een leuke en speelse manier om de basiselementen van het turnen aan te leren. De kinderen worden in groepen ingedeeld. Na de  warming-up gaan de kinderen oefenen op de toestellen balk, brug, langemat en sprong. 

Acro

Hou jij van turnen, acrobatiek en van samenwerken? Dan is acro iets voor jou! Acro is namelijk een combinatie van turnen en acrobatiek. Het is belangrijk om de verschillende oefeningen op een mooie en soepele manier aan elkaar te verbinden.

Turnen

Toestelturnen of kortweg turnen is een individuele sport, die wordt uitgevoerd met behulp van toestellen zoals brug en balk. Het is een sport waar aan kracht, lenigheid, snelheid en evenwicht word gewerkt. 

Springen

De springuren bieden veel uitdaging. Bij een springgroep leer je sprongen aan over bijvoorbeeld een kast, pegasus, paard of alleen met een minitrampoline of juist op de grote dubbele trampoline of tumblingbaan.

Aangepast Sporten

Aangepast sporten is bedoeld voor iedereen, jong en oud, met een beperking, chronische aandoening of langdurige blessure. Zij kunnen meestal niet meedoen aan het reguliere sportaanbod, maar zouden dit wel graag willen. 

Gymnastiek (volw.)

Er wordt wekelijks aan het uithoudingsvermogen en aan alle spieren gewerkt. Ook aan spieren waarvan je het bestaan nooit vermoedde! Een beetje spierpijn is wel eens het gevolg. Het plezier in de sport staat voorop.

Afmelden als lid?

Afmelden kan per kwartaal door onderstaand formulier in te vullen met hierin een duidelijke vermelding van de naam en groep waarin wordt deelgenomen.

Ik meld me af per volgend

8 + 15 =

Laatste nieuws.

Algemene leden vergadering mei 2022

Op dinsdag 24 mei is het weer tijd voor onze algemene ledenvergadering. Wij willen alle leden hier van harte voor uitnodigen. Inloop begint om 19:30. De vergadering start om 20:00. Hieronder vindt u de agenda voor deze avond. Agenda ALV mei 2022Download

Lees meer

Eieractie 2022

Ook dit jaar organiseren wij weer de eieractie. In de bijgevoegde bijlagen kunt u lezen hoe het allemaal in zijn werk gaat. Wij hopen natuurlijk weer op een mooie opbrengst voor de vereniging! eieractie-brief-2022Download eieractie-lijst-2022Download

Lees meer

Onze sponsoren:

Volg een proefles.

Het is voor iedereen mogelijk om geheel vrijblijvend een aantal proeflessen te volgen. Zo wordt het maken een keuze uit ons aanbod een stukje makkelijker. Dus kom ook sporten bij Gymnastiekvereniging Markelo!

Heb je interesse en wil je kind(eren) of jezelf opgeven voor een proefles, kom dan gewoon meedoen. Opgave is niet noodzakelijk. Kijk voor meer informatie bij ons Lesrooster, Lesaanbod en contributie. 

De lessen/trainingen van GV Markelo worden verzorgd in de Sporthal de Haverkamp, Stationsweg 30, 7475 AM in Markelo.

Vragen over een proefles of lidmaatschap?