Lidmaatschap & contributie

Lidmaatschap & contributie.

Bij ons staat bewegen centraal voor jong & oud. Bewegen is gezond en goed voor de lichamelijke ontwikkeling. Vind je het moeilijk om te kiezen uit al die leuke sporten of weet je misschien nog niet precies wat het inhoudt? Je mag 3 keer gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt.

Vervolgens kan de aanmelding plaatsvinden via het aanmeldingsformulier. Voor tijden en locaties van de lessen zie het lesrooster.

Contributie Gymnastiekvereniging Markelo seizoen 2023/2024.

*    De prijzen in de tabel gaan uit van 1 uur les per week.

  • Het lidmaatschap is per kwartaal opzegbaar. De facturering vindt 4 keer per jaar achteraf plaats (oktober, januari, april en juli).
  • Voor selectie- en springroepleden geldt er een eigen bijdrage bij deelname aan wedstrijden.
  • Bij zwemles (kleuters), zwangere dames of ziekte langer dan ½ jaar; een ½ jaar contributievrij, dit moet wel schriftelijk gemeld worden bij de ledenadministratie via ledenadministratie@gvmarkelo.nl.

 

Nieuwsgierig welke lessen wij aanbieden?

Freerunning

Meisjes en jongens vanaf 8 jaar kunnen leren om hindernissen op een acrobatische manier te nemen. Het is echt een  geweldige sport voor kinderen die houden van uitdaging en graag coole tricks willen leren. Een echte uitlaatklep voor de energieke jeugd!

Nijntje Beweegdiploma

Speciaal voor jullie kind(eren) bieden wij het Nijntje Beweegdiploma aan. Naast het behalen van het zwemdiploma, zou dit eigenlijk de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Het beweegdiploma draagt bij aan de ontwikkeling van je kind op motorisch, fysiek en mentaal.

Gymnastiek (jeugd)

Recreatiegym is een leuke en speelse manier om de basiselementen van het turnen aan te leren. De kinderen worden in groepen ingedeeld. Na de  warming-up gaan de kinderen oefenen op de toestellen balk, brug, langemat en sprong. 

Jazz les

Kun jij niet stil zitten en hou je van dansen, springen en bewegen op muziek? Dan zijn onze jazzlessen iets voor jou! 

Turnen

Toestelturnen of kortweg turnen is een individuele sport, die wordt uitgevoerd met behulp van toestellen zoals brug en balk. Het is een sport waar aan kracht, lenigheid, snelheid en evenwicht word gewerkt. 

Springen

De springuren bieden veel uitdaging. Bij een springgroep leer je sprongen aan over bijvoorbeeld een kast, pegasus, paard of alleen met een minitrampoline of juist op de grote dubbele trampoline of tumblingbaan.

Aangepast Sporten

Aangepast sporten is bedoeld voor iedereen, jong en oud, met een beperking, chronische aandoening of langdurige blessure. Zij kunnen meestal niet meedoen aan het reguliere sportaanbod, maar zouden dit wel graag willen. 

Gymnastiek (volw.)

Er wordt wekelijks aan het uithoudingsvermogen en aan alle spieren gewerkt. Ook aan spieren waarvan je het bestaan nooit vermoedde! Een beetje spierpijn is wel eens het gevolg. Het plezier in de sport staat voorop.

Afmelden als lid?

Afmelden kan per kwartaal door onderstaand formulier in te vullen met hierin een duidelijke vermelding van de naam en groep waarin wordt deelgenomen.

Ik meld me af per volgend

13 + 9 =

Laatste nieuws.

Sinterklaasactie 2023

Speculaasactie-brief-2023Downloaden bestellijst-leden-bij-brief-sint-2023Downloaden uitleg-bestellen-whatsappDownloaden Ook dit jaar organiseert de gymvereniging weer een sinterklaasactie. Hoe dit in zijn werk gaat, kunt u lezen in de bijlages hierboven. Wij hopen dat...

Lees meer

Springdisco!

Op vrijdag 14 juli wordt de jaarlijkse springdisco van gymvereniging Markelo gehouden. De zalen van Sporthal Markelo worden omgetoverd tot een indoor springfestijn voor kinderen vanaf 4 jaar en met de aanwezigheid van een echte dj belooft het een toffe springdisco te...

Lees meer

Paasactie 2023

Hallo leden van GVM, Ook dit jaar hebben we weer een paas actie om de kas van de vereniging te spekken.We hebben de actie in een ander jasje gestoken, dit jaar geen eieren maar heerlijke paasproducten! Wat hebben wij voor jullie:● Suikerbrood (800 gram) €4,50●...

Lees meer

Onze sponsoren:

Volg een proefles.

Het is voor iedereen mogelijk om geheel vrijblijvend een aantal proeflessen te volgen. Zo wordt het maken van een keuze uit ons aanbod een stukje makkelijker. Dus kom ook sporten bij Gymnastiekvereniging Markelo!

Heb je interesse en wil je kind(eren) of jezelf opgeven voor een proefles, kom gerust een keer meedoen. Opgave is niet noodzakelijk. Kijk voor meer informatie bij ons Lesrooster, Lesaanbod en contributie.

De lessen/trainingen van GV Markelo worden verzorgd in de Sporthal Markelo, Stationsweg 30, 7475 AM in Markelo.

Vragen over een proefles of lidmaatschap?