Tweemaal podiumplek voor springgroep

Tweemaal podiumplek voor springgroep

okt 20, 2018 | Uitslagen springen

In Sporthal De Haverkamp werden vandaag onderlinge wedstrijden georganiseerd van de Gymnastiekvereniging Markelo, Gymnastiek Vereniging Excelsior uit Goor en de Diepenheimse Gymnastiek Vereniging. Er werd in groepsverband geturnd, waarbij de 5 beste scores in de puntentelling werden meegenomen. De dag werd afgesloten met de selectie van de drie verenigingen.

In de leeftijd 6-8 jarigen wisten namens GV Markelo Vajen, Wik, Noelle, Madelief, Juli en Believe namens Markelo een 2e plek te halen en Puck, Leen, Britt, Pim, Valerie, Evi, Lisa en Femke een 3e plek. Bij de 9-10 jarigen wisten namens GV Markelo Lena, Emke, Eline, Lune, Kristel en Kyre een 1e plek te halen en Fleur Silke, Eva, Esmee, Desi en Michelle een 2e plek. Bij de 11 jarigen gingen Anne, Kirsten, Vlinder, Maartje v.d, Maartje R, Jayda, Lune, Lynn, Zoe en Zara namens GV Markelo aan de haal met de eerste plek.

Namens GV Markelo waren er ook nog een aantal individuele medaillewinnaars. Bij de pre instap, instap en pupil 1 werd Solvij 3e en Myrthe gedeeld 1e. Bij pupil 2 en jeugd 2 werd Demi 3e, Madelief 2e en Tessa 1e. Bij jeugd 2, senior en junior werd Lieke 3e en Tess gedeeld 1e. (bron: maarkelsnieuws)

Onze sponsoren:

Volg een proefles.

Het is voor iedereen mogelijk om geheel vrijblijvend een aantal proeflessen te volgen. Zo wordt het maken van een keuze uit ons aanbod een stukje makkelijker. Dus kom ook sporten bij Gymnastiekvereniging Markelo!

Heb je interesse en wil je kind(eren) of jezelf opgeven voor een proefles, kom gerust een keer meedoen. Opgave is niet noodzakelijk. Kijk voor meer informatie bij ons Lesrooster, Lesaanbod en contributie.

De lessen/trainingen van GV Markelo worden verzorgd in de Sporthal Markelo, Stationsweg 30, 7475 AM in Markelo.

Vragen over een proefles of lidmaatschap?